Hienoja sanoja! Mercedeksen tallipomo lähetti koskettavan viestin ystävälleen Niki Laudalle

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen F1-tallin johtomies Toto Wolff lähetti Instagramissa kauniin viestin pitkäaikaiselle ystävälleen ja kollegalleen Niki Laudalle, joka toipuu parhaillaan sairaalassa keuhkonsiirrosta.

Uutisoimme aiemmin Laudan joutuneen hengenvaarallisen keuhkokuumeen kouriin tavallisen kesäflunssan seurauksena.

69-vuotiaan formulalegendan tila äityi niin pahaksi, että miehelle jouduttiin tekemään keuhkonsiirto ja asettamaan lääketieteelliseen koomaan. Lauda on parhaillaan kriittisessä tilassa sairaalassa kotikaupungissaan Wienissä.

Mercedes-pomo Wolff aloitti viestinsä korostamalla, ettei kukaan saksalaistallin toimistolla aio teeskennellä olevansa huoleton kesätauon keskellä. Miehen mukaan kaikkien ajatukset ovat rakastetun työtoverinsa Laudan luona.

– Vaikka meidän pitäisi nauttia kesälomiemme alusta tänä iltana, ei kukaan meistä teeskentele onnellista. Ajatuksemme ovat Nikin, Birgitin ja Laudan perheen luona. Maailma tuntee hänet F1-legenda, jolta löytyy suunnaton määrä voimaa ja sinnikkyyttä.

– Meille hän on mentori, ystävä ja puheenjohtajamme. Kaipasimme häntä rinnallamme Hockenheimissa ja Unkarissa emmekä malta odottaa hänen saamistaan takaisin F1-radoille.

– Tietäen Nikin, hän kertoo pian kaikille lääkäreille ja hoitajille olevansa jo kyllästynyt sairaalaan. Toivomme hänelle nopeaa ja turvallista paranemista. Lähetämme positiivista energiaa hänen perheelleen. Kaipaan sinua, ystäväni, Wolff kirjoitti.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.