Mercedeksen F1-tallin johtomies Toto Wolff lähetti Instagramissa kauniin viestin pitkäaikaiselle ystävälleen ja kollegalleen Niki Laudalle, joka toipuu parhaillaan sairaalassa keuhkonsiirrosta.

Uutisoimme aiemmin Laudan joutuneen hengenvaarallisen keuhkokuumeen kouriin tavallisen kesäflunssan seurauksena.

69-vuotiaan formulalegendan tila äityi niin pahaksi, että miehelle jouduttiin tekemään keuhkonsiirto ja asettamaan lääketieteelliseen koomaan. Lauda on parhaillaan kriittisessä tilassa sairaalassa kotikaupungissaan Wienissä.

Mercedes-pomo Wolff aloitti viestinsä korostamalla, ettei kukaan saksalaistallin toimistolla aio teeskennellä olevansa huoleton kesätauon keskellä. Miehen mukaan kaikkien ajatukset ovat rakastetun työtoverinsa Laudan luona.

– Vaikka meidän pitäisi nauttia kesälomiemme alusta tänä iltana, ei kukaan meistä teeskentele onnellista. Ajatuksemme ovat Nikin, Birgitin ja Laudan perheen luona. Maailma tuntee hänet F1-legenda, jolta löytyy suunnaton määrä voimaa ja sinnikkyyttä.

– Meille hän on mentori, ystävä ja puheenjohtajamme. Kaipasimme häntä rinnallamme Hockenheimissa ja Unkarissa emmekä malta odottaa hänen saamistaan takaisin F1-radoille.

– Tietäen Nikin, hän kertoo pian kaikille lääkäreille ja hoitajille olevansa jo kyllästynyt sairaalaan. Toivomme hänelle nopeaa ja turvallista paranemista. Lähetämme positiivista energiaa hänen perheelleen. Kaipaan sinua, ystäväni, Wolff kirjoitti.