F1-konkari vaatii oikeutta Renault’n sivuuttamalle kuskilupaukselle: ”Irvikuva, näyttää huonolta F1:n kannalta”

© Kuva: Getty Images

Brittiläisen F1-konkarin Martin Brundlen mielestä Carlos Sainz Juniorin on päästävä ajamaan hyvällä formula-autolla ensi vuonna.

Kerroimme perjantaina Red Bullin tähtikuskin Daniel Ricciardon yllättäneen koko F1-varikkoa julkistamalla siirtonsa Renault’lle ensi kaudeksi.

Siirto tarkoitti käytännössä Red Bullin Renaultille lainaaman kuskilupauksen jäävän ilman kisakuskin penkkiä ranskalaistallissa. Saksalaiskuski Nico Hülkenberg jatkaa ensi vuonna Renault’lla Ricciardon tallitoverina.

Sainzin ensi kauden osoitteesta ei ole vielä toistaiseksi tietoa. Nuorukaista on huhuttu sekä McLarenille että Red Bullille. Energiajuomayhtiön tallin luokse espanjalainen tuskin kuitenkaan palaa vielä.

Mihin tahansa Sainz päätyykään, toivoo Sky Sportsin asiantuntijana nykyisin toimiva formulaveteraani Brundle kuskilupaukselle kunnollista mahdollisuutta todistaa kykynsä.

– Jos Carlos Sainz ei saa vahvaa autoa F1:ssä ensi vuonna, on se irvikuva, ärsyttää minua suuresti ja näyttää huonolta F1:n kannalta, konkarikuski täräytti Twitterissä.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.