Force Indian F1-tallin apulaistallipäällikkö Bob Fernley uskoo tallin selvitystilan johtavan positiiviseen lopputulokseen. Tallipomo uskoo sijoittajien nostavan kriisitallin ulos suosta.

Uutisoimme aiemmin tallin oman kuljettajan Sergio Perezin tukijayrityksen Brockstonen, Mercedeksen ja muiden luotonantajien hakeneen Force Indian selvitystilaan oikeusteitse.

Fernley luottaa selvitystilan johtavan siihen, että joku uusi sijoittaja ostaa tallin ja kääntää sen kurssin paremmaksi.

– Yritys on nyt selvitystilassa ja selvittäjä tulee tutkimaan potentiaalisia ostajia. Toivottavasti joku näistä ostajista pystyy täyttämään tallin kunnianhimoisen tavoitteen, joka on viedä tämä talli ”palkintokorokkeelle hyvästä tilaisuudesta” -tallista ”palkintokorokkeelle meriiteillä” -talliksi, Fernley haaveili Motorsportin haastattelussa.

Tallijehulla riittää uskoa taustatukijansa Mercedeksen sekä F1-sarjan auttavan heitä löytämään sopivan ostajan.

– Olen varma, että meillä tulee olemaan prosessi, jossa Mercedes ja F1-ryhmä määrittävät kaikista sopivimman ostajan Force Indialle. Uskon, että on useita laadukkaita sijoittajaryhmiä, jotka ovat valmiita viemään tämän tallin seuraavalle tasolle. Sitä talli ansaitsee, Fernley vakuutti.

Lähde: Motorsport