Red Bullin tähtikuski Max Verstappen vastasi tuoreessa hollantilaismedian haastattelussa Lewis Hamiltonin karkeasanaisiin kommentteihin miesten välisestä kolarista Bahrainin GP:ssä.

F1-kuskit taistelivat asemista Sakhirin radalla viime sunnuntaina ja päätyivät kolaroimaan keskenään. Hamilton hermostui tilanteesta ja kutsui Verstappenia tuohtumuksessaan ”munapääksi”.

Hollantilaistähdeltä tiedusteltiin tuoreessa hollantilaisen Ziggo Sportin kanavan Peptalk-ohjelman haastattelussa, mitä mieltä hän oli Hamiltonin tölväisystä. Miehelle näytettiin myös videomateriaalia tilanteesta.

– Hän nousee tuossa autosta. Silloin tällaisia asioita voi tapahtua. Jos olet juuri noussut autosta, olet vielä täynnä adrenaliinia, Verstappen sanoi.

Verstappenia syytettiin kisan jälkeen liian aggressiivisen ohituksen yrittämisestä. Nuorukainen tyrmäsi kuitenkin itse väitteet malttamattomuudesta.

– Olen todella lähellä hänen takanaan, ja siinä oli mahdollisuus ohittaa. Ajattelin, että se oli hyvä mahdollisuus. Automme oli loistava. En aikonut pysyä hänen takanaan, hollantilainen selitteli.

Lähteet: Motorsport, Ziggo Sport