McLarenin Fernando Alonso piiskaa talliaan kohti parempia suorituksia. Espanjalaisen mukaan takavuosien mahtitallin on syytä kääntää katseensa eteenpäin, ei tyytyä juhlimaan menestystään.

Alonso ajoi kauden avauksessa Melbournessa viidenneksi ja tallikaveri Stoffel Vandoorne yhdeksänneksi. Pisteiden ansiosta McLaren on valmistajien sarjassa neljäntenä, sijoitus, josta sen oli turha haaveilla Honda-aikakaudella.

Talli esitti ennen kauden alkua toiveen nousta keskikastin hallitsijaksi, juurikin neljännelle sijalle. Australian GP:n rohkaisemana Alonson mielestä tallilla on varaa pyrkiä korkeammalle.

– Auto tulee olemaan kisa kisalta parempi, sillä siinä on vielä paljon lukitsematonta potentiaalia. On syytä muistaa, että kyse oli McLaren-Renaultin ensimmäisestä yhteisestä kisasta, Alonso toteaa Autosportille.

Tulevissa kisoissa Alonso toivoo tallinsa nousevan Renault-moottoreiden ykköstalliksi.

– Toivottavasti Bahrainissa olemme lähempänä Red Bullia. He ovat vielä reilusti meidän edellämme, mutta parannamme koko ajan. Toivottavasti voimme unohtaa pian keskikastin ja keskittyä taistelemaan kärkitallien kanssa.