Video: Näin upeasti Valtteri Bottas avaa ”sisun” merkitystä kansainväliselle yleisölle!

What is Sisu?

In a week marking 100 years of Finland's independence, UBS Formula 1 caught up with Valtteri Bottas to get his take on a very F1nnish state of mind...

Gepostet von Mercedes-AMG Petronas Formula One Team am Freitag, 8. Dezember 2017

Mercedeksen suomalaistähti Valtteri Bottas kertoo suomalaisen sisun merkityksestä tuoreella brittitallin Facebook-sivuilla julkaistussa Suomessa kuvatussa videossa.

Teoksessa kuvataan suomalaista talvimaisemaa nastolalaislähtöisen formulaässän avatessa suomalaisten asennetta vastoinkäymisten voittamiseen.

– Sisu on henkistä voimaa. Se on halu menestyä. Se tarkoittaa sitä, että et koskaan ikinä anna periksi. Siinä se on pähkinänkuoressa, Bottas summaa rahoitusyhtiö UBS:n tuottamalla videolla.

Nimeä ”Sisu – the Finnish secret to success?” kantavalla videolla Bottas kertoo löytäneensä useita esimerkkejä sisun voimasta formuloiden maailmassa.

– Sisua voi hyödyntää missä vaan. Keskityt vain päämäärääsi ja saavutat sen. Se on vain sellainen juttu, mikä on meille kaikille suomalaisille yhteistä. Löydämme aina keinon, eikä kukaan voi pysäyttää meitä. Uskon, että luontomme on tehnyt meidän maastamme ja ihmisistämme sellaisia kuin he ovat, Bottas kehuu.

Mercedeksen F1-tallin suomalaistähti sijoittui tänä vuonna maailmanmestaruustaistelussa kolmanneksi. Bottas jatkaa uraansa brittitallissa myös ensi vuonna.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.