Formulapomolta massiivinen varoitus Lewis Hamiltonille – tätä huippuhaastajaa hän ei voi aliarvioida

© Kuva: Getty Images

Vaikka Lewis Hamilton on yksi nykyformuloiden menestyneimmistä mestareista koskaan, on uusia haastajia nousemassa jatkuvasti yhä lähemmäksi. Red Bullin F1-tallin johtaja Christian Horner on varoittanut brittikuskia aliarvioimasta sarjan kovinta haastajaa Daniel Ricciardoa.

– Olisi todella hölmöä Lewisilta aliarvioida Daniel Ricciardoa. Hän on ilmiömäinen kuljettaja ja varmasti sarjan paras ohittaja. Hän on ajanut useita loistavia kisoja tällä kaudella ja ollessaan Red Bullilla. Hän on ehdottomasti valmis haastamaan mestaruudesta, jos tarjoamme hänelle oikeat työkalut siihen, Red Bull -pomo täräytti Sky Sportsin haastattelussa.

Mercedes-tähti esitteli vasta tämän hetken neljän parhaan formulakuskin listansa Motorsportin haastattelussa. Listalle pääsivät Max Verstappen, Fernando Alonso, Sebastian Vettel ja tietenkin Hamilton itse. Ricciardoa puolustava mestari ei ottanut siis lainkaan huomioon, vaikka jakeli kehuja muita MM-haastajia kohtaan.

– Fernando on kovin kaveri, jota sarjasta löytyy. Häntä täytyy arvostaa tosissaan ja pelata kortit häntä vastaan oikein. Alonsoa vastaan voi ajaa fyysisesti lähempänä, hänen kilpailutaitonsa ovat niin korkealla tasolla. Maxin ajotaidot ovat huippuluokkaa ja hän tulee varmasti kasvamaan entisestään tulevaisuudessa, Hamilton suitsutti kilpakumppaneitaan Motorsportin haastattelussa.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.