Formuloiden tuore maailmanmestari Lewis Hamilton jakaa mielipiteitä laji-ihmisten keskuudessa. Vuonna 1992 maailmanmestaruuden voittanut Nigel Mansell kuitenkin ylistää brittiä, varsin ansaitusti.

– Hän ylittää niin paljon rajoja, hän on mukava poika ja hänet on ymmärretty väärin toisinaan. Luulen, että häntä pitäisi kunnioittaa kaikin tavoin, Hamiltonin maanmies kehui planet.f1.comin mukaan.

Mansellin mielestä Hamiltonin potentiaali lajin pitkäaikaiseksi hallitsijaksi on ollut tiedossa. Jos on lähes 200 F1-kisaa ajanutta Mansellia uskominen, juhlii britti vielä vastaisuudessakin MM-titteleitä.

– Lewis on yksi suurimmista. Olen ennustanut muutama vuosi sitten, että Lewis voi lyödä kaikki ennätykset. Luulen, että hän voi voittaa kahdeksan maailmanmestaruutta.

– Hän voi olla parhaista paras.

Mansellin puhe on kovaa, sillä eniten mestaruuksia maailmassa on ottanut legendaarinen Michael Schumacher. Hän on juhlinut peräti seitsemän kertaa titteliä.

Vaikka Hamilton F1-maailman keskiössä onkin, on hänellä vielä tällä kaudella näytettävää. Formulakautta on jäljellä kahden kisan verran – viimeistä edellinen kisa ajetaan Brasiliassa ja päätöskilpailu Arabiemiraateissa.