Rallin MM-sarjan hallitseva maailmanmestari Sébastien Ogier on päättänyt jatkaa uraansa kaudelle 2018 Ford M-Sportin tallissa. 33-vuotias ranskalainen aloitti tallissa tänä vuonna ja varmisti Fiesta WRC -autolla mestaruuden jo lokakuussa.

– On mahtavaa ilmoittaa viimeinkin, että jatkan M-Sportin tallissa vuonna 2018. Olemme saavuttaneet yhdessä upeita asioita ja haluamme jatkaa samaan malliin. Haluamme jatkaa tätä hienoa matkaa ja puolustaa saavutuksiamme yhdessä, Ogier tunnelmoi Twitter -päivityksessään.

Sébastien Ogier

@SebOgier
It’s great to finally announce that we are staying in @MSportLtd for 2018. What we have achieved together has been truly amazing, and we want to see that continue – to continue this fantastic journey and to defend all that we have achieved together. #WRC

M-Sport

@MSportLtd
Here's the news you've all been waiting for... we are delighted to confirm that @SebOgier and @ElfynEvans will lead our team throughout the 2018 @OfficialWRC season!

➡️ Read more here: m-sport.co.uk/m-sport-news/f…

#WRC #FordPerformance

Urallaan viisi maailmanmestaruutta saavuttanut Ogier on ajanut ennen Fordia Citroenin ja Volkswagenin talleissa. Hän on kaikkien aikojen toiseksi menestynein rallikuski maanmiehensä Sébastien Loebin jälkeen.