Rallitähti uuteen talliin kohtuuttomin tavoittein? ”Tämä tiimi antaa minulle mahdollisuuden tehdä sen”

© Kuva: Getty Images

Hyundaille siirtynyt kolminkertainen MM-rallivoittaja Andreas Mikkelsen liittyi tallin remmiin kovin tavoittein. Tiimin väreissä viikonloppuna Espanjassa debytoiva norjalainen tavoittelee yksiselitteisesti maailmanmestaruutta.

Kolmena viime kautena MM-pisteissä kolmanneksi päätynyt Mikkelsen ajaa eteläkorealaisen auton ratissa tämän vuoden viimeiset kisat sekä kaudet 2018-19.

– Allekirjoitin sopimuksen Hyundain kanssa, jotta voisin voittaa maailmanmestaruuden, Mikkelsen tiivisti Autosportille.

– Tämä on sitä, mitä haluan. Tämä tiimi antaa minulle mahdollisuuden tehdä sen.

Norjalaisen uralla alkaa ikään kuin uusi aika. MM-sarjassa lähes 80 kisaa ajanut Mikkelsen on kokenut nyt paljon, ja summannut urallaan yhteensä yli 500 pistettä.

– Tämä on kuin urani toisen puoliskon alku, 28-vuotias Mikkelsen sanoi viitaten muutamien vuosien takaiseen Volkswagen-pestiin, jonka aikana hän oli vielä juniori-iässä.

Hyundain tiimin muodostavat ensi kaudella Mikkelsen ja Thierry Neuville, Dani Sordon sekä Hayden Paddonin käskyttäessä kolmatta autoa.

Norjalaistähti ja belgialainen Neuville ovat ystäviä, sekä toisilleen tuttuja jo IRC:stä – eli sarjasta, josta Mikkelsen ponnahti valokeilaan.

– Thierry ja minä olemme taistelleet toisiamme vastaan ​​IRC:stä lähtien.

– Olemme todella hyviä ystäviä, me elämme lähellä ja tulemme hyvin toimeen. Uskon, että tämä voi auttaa rakentamaan tiimiä ja vahvistamaan sitä ensi kaudella entisestään, Mikkelsen vakuutteli.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.