Fernando Alonson sysisynkkä alkukausi McLarenilla koki valonpilkahduksen Unkarissa, kun espanjalainen ajoi hienosti Hungaroringilla kuudenneksi.

Tähtikuljettajan tulevaisuudella on kauden mittaan spekuloitu laajasti. Alonson sopimus McLarenin kanssa loppuu tähän kauteen ja espanjalainen on todennut haluavansa ensi kaudella kilpailukykyiseen talliin.

McLarenin johtoon kuuluva Jonathan Neale myöntää, että Alonson jatko tallissa ei ole itsestäänselvyys.

– Jos minulta kysytään, se olisi mahtavaa, jos hän jatkaisi tallissamme. Laitamme itsemme likoon hänen jatkon puolesta. Tiedostamme kuitenkin sen, että hänellä on vaihtoehtoja – mikään ei ole itsestäänselvää, Neale kertoi Autosportille.

Nealen mukaan Unkarissa nähtiin parasta Fernando Alonsoa.

– Jos otamme huomioon, kuinka vaikeaa ohittaminen Hungaroringilla on, hänen ohituksensa Sainzista oli fantastinen. Se, että hän pystyi siihen puhtaasti ja turvallisesti, oli oiva osoitus hänen taidoista ja taistelutahdosta.