Honda on löytänyt uusia elementtejä, joita käyttää päivityksissä, mutta japanilaisvalmistaja ei vielä tiedä, mitä se niistä aikoo käyttää.

Hondalla on ollut koko kauden hankaluuksia luotettavuuden ja tehottomuuden kanssa. Azerbaidzhaniin tuotu uusi päivitys ei kuitenkaan tuottanut luotettavuutta, tehoa kylläkin. Samat ongelmat jatkuivat, mutta Unkarissa luotettavuuskin oli kunnossa ja McLaren sai kaksi autoa pisteille.

Tuo päivitys oli niin sanottu kolmosmalli ja Honda aikoo tuoda nelosmallin ulos kesätauon jälkeen, mutta Honda-pomo Yusuke Hasegawan mukaan he eivät tuo sitä ennen kuin suoritusvarmuus on taattu.

– Me tiedämme tavoitteen, jonka muut tiimit ovat jo saavuttaneet. Me tiedämme, että suurin osa tiimeistä käyttää samaa konseptia kuin me moottorissa, mutta emme tiedä tarkkaa ratkaisua, Hasegawa sanoi Autosportille.

– Tiedämme kuitenkin suunnan ja tiedämme joitain elementtejä, joilla saavuttaa suorituskykyä. Emme ole kuitenkaan ratkaisseet vielä, mitä elementtejä meidän tulisi käyttää.