Williamsin tekninen päällikkö Paddy Lowe uskoo Felipe Massalla olleen kaikki mahdollisuudet voittaa Azerbaidžanin Grand Prix, jos brasilialaisen auto olisi kestänyt maaliin asti. Massan matka loppui jousitusongelmaan.

Massa starttasi kilpailuun yhdeksännestä ruudusta, mutta nousi aina kolmanneksi ennen kilpailun keskeytystä. Uusintastartissa kilpailun voittaja Daniel Ricciardo ohitti Massan ja Williams-kuski tipahti nopeasti sijoja alaspäin, kunnes joutui keskeyttämään.

– Uusintalähtö oli tasainen Danielin kanssa, mutta Felipen auton vika oli jo silloin, kun hän lähti varikolta, Lowe sanoi motorsport.comille.

– Keskeytyksen jälkeen meille selvisi, että vika oli ilmennyt jo kierroksella ennen punaisia lippuja. Emme olisi ehtineet kuitenkaan korjata sitä tauon aikana, joten mitään ei ollut tehtävissä.

Lowe uskoi, että Massalla olisi ollut edellytykset jopa voittoon Bakussa, jos hän olisi pystynyt ajamaan kisan loppuun asti.

– Huomasimme Lewisin ongelman ja sitten Sebastian sai rangaistuksen. Kun nuo asiat yhdistää, Felipe olisi voinut johtaa kisaa ja olla korkeimmalla korokkeella, Lowe päätteli.