Käsittämätön kisa Bakussa: Valtteri Bottas jäi jo alussa kierroksella – nousi toiseksi loppusuoralla!

© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas nousi uskomattomalla tavalla Bakun GP:ssä toiseksi vielä loppusuoralla. Kilpailun toisessa mutkassa Valtteri Bottas ja Kimi Räikkönen kolaroivat keskenään. Tämän seurauksena Bottas tippui kilpailussa viimeiseksi ja jäi muista kierroksella.

Käsittämättömän kilpailun voittoon ajoi Daniel Ricciardo, joka starttasi kymmenennestä ruudusta. Australialainen oli jo valmis keskeyttämään kisan alkupuolella, koska hänellä oli autossaan jarruongelmia.

Kolmanneksi ajoi sensaatiomaisella suorituksella kanadalainen teinikuski Lance Stroll. Bottas ajoi vimmatusti kanadalaista takaa kilpailun lopun ja ohitti uskomattomalla tavalla hänet loppusuoralla vain metrejä ennen maaliviivaa.

Sebastian Vettel oli kilpailussa neljäs ja Lewis Hamilton viides. Kaksikko jäi kauaksi kärjestä, kun he joutuivat käydä varikolla ylimääräisen kerran. Hamilton turvallisuussyistä ja Vettel rangaistuksen muodossa. Lue lisää aiheesta täältä.

Kimi Räikkösen kilpailu meni rengasrikon vuoksi piloille. Räikkönen keskeytti kilpailun jo kertaalleen, mutta kilpailu keskeyttettiin romun takia. Keskeytyksen aikana Räikkösen auto saatiin takaisin kuntoon ja hän pääsi jatkamaan. Hän kuitenkin keskeytti viisi kierrosta ennen loppua kisan viimeiseltä sijalta.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.