Jari-Matti Latvalalla kehno pätkä: ”Meillä on moottoriongelma”

© Kuva: Getty Images

Argentiinan rallin EK6 oli Jari-Matti Latvalalle paha paikka. Toyotan moottorissa ilmeni ongelmia.

– Meillä on samanlainen moottorin ylikuumenemisongelma kuin Meksikossa. Jouduin ajamaan turva-asetuksilla pitkiä pätkiä. En ole todellakaan tyytyväinen, Latvala sanoi WRC.comilla.

Latvala on kuitenkin kilpailussa edelleen hyvissä asemissa. M-Sportin Elfyn Evans jatkaa huikeaa menoaan kärjessä, hän iski taas pohjat peräti 8,7 sekunnin erolla Thierry Neuvilleen. Evansin kaula kisan kärjessä on jo 47,6 sekuntia.

Myös toinen M-Sport-kuski Mads Östberg ohitti Latvalan, joka on nyt kolmantena 6,3 sekuntia norjalaisen takana. Tilanne kuitenkin kiristyy; Sebastien Ogier on Latvalasta perässä enää 4,3 sekuntia, Thierry Neuville 5,0 ja Ott Tänak 5,3 sekuntia.

Toinen Toyotan kuljettaja Juho Hänninen jäi kärkeen lisää 39 sekuntia. Hän nousi kuitenkin yhdeksänneksi ohi Ruotsin Pontus Tidemandin, joka ajaa WRC2-luokan autolla.

– Saimme huollossa moottoriongelmani kuntoon, mutta otin tämän todella varovasti. Reitti on nyt erittäin hankala ja raaka, kun kiviä on sinkoillut tielle.

Latvalan kannalta tilanne on huolestuttava, sillä edessä on vielä kolme erikoiskoetta ja yli 50 kilometriä ennen yön huoltoa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.