Senteistä kiinni! Näin lähellä rallitähti oli voiton menettämistä viimeisellä erikoiskokeella – katso sykettä nostattava video!

Citroenin Kris Meeken eilinen Meksikon MM-rallin voitto tulee jäämään historiankirjoihin sen jännittävästä lopusta. Brittikuljettaja meinasi munata varman voittonsa hiuksianostattavalla tavalla aivan kalkkiviivoilla.

Ylivoimaisessa johdossa ajanut Meeke lipsahti ulos kovavauhtisessa mutkassa rallin viimeisellä erikoiskokeella, välttäen osumasta parkkeerattuun siviiliautoon vain parin senttimetrin turvin. Tästä alkoi tapahtumasarja, jossa oli kaikki tragikomiikan ainekset. Meeken ja Citroenin onneksi kaikki päättyi kuitenkin lopulta onnellisesti.

Pellolle tipahtanut Meeke yritti etsiä paluureittiä takaisin soratielle palaamalla taaksepäin, vain huomatakseen reittinsä tukkeutuvan parkkeeratuista henkilöautoista. Pahaksi onnekseen keskelle katsojille tarkoitetua parkkipaikkaa kurvannut Meeke huomasi joutuneensa pahasti sumppuun.

Tässä vaiheessa Meeke osoitti olevansa erinomainen rattimies pyöräyttämällä autonsa takaisin kohti menosuuntaa autojen välissä. Tämän jälkeen britti kampesi autonsa väkisin ylös takaisin tielle jatkaen matkaansa kohti rallin voittoa.

Katso video hurjasta tilanteesta ylhäältä tai tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.