Kahden vuoden piina päätökseen – Toyota palasi osakilpailuvoittajaksi

© Kuva: Getty Images

Toyotan tehdastallin kolmikko Stephane Sarrazin, Kamui Kobayashi ja Mike Conway nappasivat voiton japanilaismerkille kestävyysajojen MM-sarja WEC:ssa. Voitto oli Toyotalle ensimmäinen kahteen vuoteen.

Pitkän kuivan kauden katkeaminen osui makeasti tallin kotikisaan Fujiin, jossa voittaja-autokunta ylitti kuuden tunnin ajon jälkeen ruutulipun ykkösenä vain 1,4 sekuntia ennen toiseksi sijoittunutta Audia. Kilpailu oli kärjessä tiukka, sillä kolmanneksikin jäänyt Porsche hävisi voittajalle vain 17 sekuntia.

Voitto toi myös balsamia Toyotan haavoihin, joka joutui pettymään kesällä karvaasti Le Mansissa. Automerkki menetti maailman arvostetuimman autokilpailun voiton vain muutama minuutti ennen ruutulipun heilahdusta auton hajottua ylivoimaisesta johtoasemasta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.