Uusia kasvoja F1:n johtopaikoille: ”Herää kysymys Ecclestonen tulevaisuudesta”

© Kuva: Getty Images

Sky Newsin mukaan F1:n sponsorimaailmassa yrityksensä kautta paljon työskennellyt Zak Brown olisi siirtymässä F1:n uusien omistajien leipiin.

Näin arvelee Skyn arvostettu toimittaja Mark Kleinman, joka on ennenkin osannut ennustaa asioita ihmeellisen hyvin. Hänen mukaansa Brown on jättämässä oman sponsoriyrityksensä vuoden loppuun mennessä.

Arvion uskottavuutta lisää se, että F1:n uusi puheenjohtaja Chase Carey istuu Sky Sportsin omistavan Sky plc:n johtokunnassa.

– Saamieni tietojen mukaan Carey haluaa tuoda uusia ihmisiä johtamaan F1:n markkinointi- ja urheiluoperaatioita. Ja se tietysti herättää heti kysymyksen Bernie Ecclestonen tulevaisuudesta, Kleinman sanoo.

Toinen henkilö, jota on huhuttu F1:n johtopaikoille, on Formula E:n johtaja Alejandro Agag. Liberty Median tytäryhtiö Liberty Global omistaa nimittäin ison siivun Formula E:stä.

– En tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Vaikka Liberty Media ja Liberty Global ovat eri yhtiöitä, niillä on samat osakkeenomistajat. Mitään isompia keskusteluja ei ole ainakaan vielä käyty, Agag sanoo El Confidentialille.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!