Tulevaisuuden F1-taistelupari? ”Toivottavasti kohtaamme jonain päivänä”

© Kuva: Getty Images

Tällä hetkellä F1:n kuuma taistelupari on Mercedeksen Lewis Hamilton ja Nico Rosberg. Tulevaisuudessa, esimerkiksi kymmenen vuoden kuluttua, kuuma taistelu saatetaan käydä Mick Schumacherin ja Nikita Mazepinin välillä.

F1-legenda Michael Schumacherin poika Mick ajaa tällä hetkellä Formula 4 -sarjassa ja venäläinen tulevaisuuden lupaus Mazepin ajaa F3-luokassa. Lisäksi Mazepin toimii Force Indian kehityskuljettajana.

17-vuotiaat Mazepin ja Schumacher ovat tuttuja toisilleen entuudestaan, vaikka ajavatkin tällä hetkellä eri luokissa. Parivaljakon välit ovat hyvät, mutta kipinöitäkin on nähty nuoresta iästä huolimatta.

– En ole koskaan ollut mikään mukavin kuljettaja radalla. Nautin hyvästä taistelusta ja ajan aina voitosta. Ja, jos totta puhutaan, meillä on ollut Mickin kanssa yhteentörmäyksiä. Hän on melko aggressiivinen kuski, kuten minäkin, Mazepin kertoi motorsport.comille.

– Ja se on reilua molemmin puolin. Mick on hyvä kuski ja hänellä menee hyvin F4-luokassa. Toivottavasti kohtaamme jonain päivänä korkealla tasolla, Mazepin jatkoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.