Michael Schumacher saamassa apua Suomesta: Pekka Hyysalo ja Mika Häkkinen Schumin pakeille!

© Kuva: Getty Images

Entinen free­style-laskija Pekka Hyysalo haluaa auttaa vakavasti loukkaantunutta formulalegenda Michael Schumacheria.

Itsekin pahasti vammautunut ja kuntoutusta yhä tekevä Hyysalo on saanut kontaktin ”Schumin” entiseen kilpakaveriin Mika Häkkiseen, jonka kanssa on tarkoitus jakaa tietoutta Hyysalon käyttämästä kuntoutustekniikasta VASA Concept:ista.

– Olen toivonut jo pitkään pääseväni yhteyteen Mika Häkkisen kanssa, koskien Michael Schumacherin auttamista. Tahdoin jakaa VASA Concept:ista saamani suuren avun hänen kanssaan, sillä tunnen saaneeni oikeasti todella merkittävää apua kyseisestä kuntoutuksesta, Hyysalo sanoo Facebook-sivuillaan.

– Schumia uskon konseptin auttavan, sillä VASA Conceptin luoja, Rajul Vasa kertoo auttaneensa aivan vastaavassa tilassa ollutta brittiä. Kuinka siis saada yhteys Häkkiseen, joka asuu Monacossa?

– Meillä on eräs yhteinen kaveri nimeltään Kalle Palander, jonka kautta aioin saada yhteyden. Aikaa kului ja odottavan aika on pitkä. Päätin palata asiaan myöhemmin… Palasin eilen paitsi kalareissultani Suomeen, myös Häkkisen kanssa kyseiseen asiaan!

– Törmäsimme noin puolen yön aikaan kentällä ja nyt aion viedä asian maaliin. Ja kun Häkkinen on asialla, kohta juhlitaan!

Schumacher loukkaantui lasketteluonnettomuudessa 2013 ja hänen terveydentilansa on ollut heikko.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.