Joko Sebastian Vettelin hermo on menossa: ”Kärsivällisyys sotii lajin periaatteita vastaan”

© Kuva: Getty Images

Ferrarilla ei ole tältä kaudelta vielä yhtään GP-voittoa. Sebastian Vettel sanoo, ettei kärsivällisyys kuulu kilpa-autoilijan hyveisiin, mutta muistuttaa samalla, että isot uudistukset ottavat aikansa.

Mediassa on puhuttu paljon Ferrarin kriisistä ja tänään kerrottiin teknisen johtajan James Allisonin lähdöstä. Viime viikonloppuna tallipäällikkö Maurizio Arrivabene yritti vakuutella, että Vettelin kärsivällisyys riittää kyllä vaikeuksienkin keskellä.

– Yleisellä tasolla kärsivällisyys ei kuulu F1-kuljettajan sanavarastoon, koska se sotii tavallaan lajin kaikkia perusperiaatteita vastaan, Vettel sanoo espanjalaiselle Marcalle.

– Mutta on asioita, jotka ottavat enemmän aikaa kuin toiset. Kun tulin Ferrarille, en kuvitellut hetkeäkään, että kaikki tapahtuisi sormia napsauttamalla. Tämä tiimi rakentaa itseään koko ajan kohti menestystä ja se vie aikaa.

Vettel ajaa viikonloppuna ensi kertaa kotikisansa Saksan GP:n Ferrarin autolla. Hän toivoo, että se olisi iso boosti faneille – ajoihan toinen saksalainen F1-legenda Michael Schumacher Hockenheimissa monta kertaa Ferrarilla.

– Olisi hienoa, jos se näkyisi myös katsojaluvuissa. Minulle on jotakin todella erityistä ajaa kotikilpailu juuri Ferrarilla. Saa nähdä onko yleisö samaa mieltä ja katsomossa nähdään enemmän punaista kuin hopeista väriä, Vettel viittaa Mercedekseen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.