Ottaako F1-tulokas Maldonadon roolin sarjassa? ”Otin vinkistä vaarin”

© Kuva: Getty Images

Tulevalla kaudella F1-sarjassa debytoiva Jolyon Palmer on iloinen saamastaan tilaisuudestaan. Itseluottamusta uhkuva toisen polven F1-kuljettaja haluaa päästä näyttämään osaamistaan.

Palmerin tallikaverina Renault-tallissa piti nähdä Pastor Maldonado, mutta venezuelalaisen rahahanojen ehdyttyä korvattiin hänet Kevin Magnussenilla. Maldonado tuli tunnetuksi aggressiivisena kuljettajana, joka aiheutti ratatoimillaan usein hiilikuidunkappaleiden lentelyä kilvanajon tuoksinnassa.

Palmer testasi viime vuonna useissa perjantaiharjoituksissa tuolloin vielä Lotuksena tunnetun tallin autoa, ja hän selviytyikin suorituksistaan kiitettävästi. Tallin johtohenkilöihin kuuluva Alan Permane totesi kuitenkin myöhemmin toivoneensa Palmerin olleen hieman enemmän aggressiivisempi suorituksissaan.

Palmer on ymmärtänyt viestin, joskin hän haluaa avata syitä viime kauden otteilleen.

– Alanilla oli ajatusta mietteissään. Mutta koska testaamani auto ei ollut minun (vaan Romain Grosjeanin), eise ollut täysin minulle sopiva. Enkä voinut tietenkään ajaa sillä kovin holtittomasti, koska jos olisin ajanut ulos, olisin pilannut Grosjeanin viikonlopun, Palmer toteaa.

Palmer muistuttaa tilanteensa olevan nyt täysin erilainen. Koska hän pääsee tositoimiin kokoviikonlopun ajaksi, lupaa hän myös Permanen vaatimia kovempia otteita.

– Otin vinkistä vaarin, ja tämä vuosi tulee olemaan erilainen. Odotan kilvanajamista jo innolla, sillä viimekerrasta on jo jonkin aikaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.