Kilpailevan sarjan pomo tyrmää väitteen Ecclestonen salajuonesta

© Kuva: Getty Images

Ensi kauden F1-kalenteriin tehdyt muutokset ovat vaikuttaneet ikävästi myös muiden sarjojen osakilpailuihin.

Uusimman kalenteriuudistuksen myötä perinteinen yleisömagneetti Silverstonen GP tullaan ajamaan samana viikonloppuna kuin sähköformulasarja Formula E päättää kautensa Lontoossa.

Ilmoille on heitetty mahdollisuus, jossa F1-moguli Bernie Ecclestone olisi siirtänyt oman sarjansa kilpailun tahallaan päällekkäin vastustajasarjan tärkeimmän osakilpailun kanssa. Näillä näkymin molemmat osakilpailut tullaan ajamaan Isossa-Britanniassa ensi vuoden kesäkuun viimeisenä viikonloppuna.

Formula E -sarjan päämies Alejandro Agag ei kuitenkaan usko päällekkäisyyteen liittyvän mitään sen kummampaa.

– Ovatko kisat päällekkäin tarkoituksella? En usko siihen. Berniellä ja FOM:lla (F1-sarjan televisiontioikeuksien haltijalla) on varmasti ollut hirveä painajainen järjestää kaikki kisat paikoillee, Agag toteaa motorsport.comille.

– Meillä on sarjassa kymmenen kilpailua, ja jo näiden kanssa organisointi on tiukkaa. Voin vai kuvitella millaista se on kahdenkymmenen osakilpailun kanssa, Agag pohtii.

Agag myöntää päällekäisyydellä olevan totta kai vaikutusta hänenkin sarjaansa, mutta hän ei ala voivottelemaan sen suhteen liikaa.

– F1:llä on oikeus valita kisapäivänsä, ja meidän täytyy vain hyväksyä se. Valitettavasti heidän ensi kauden muutoksensa tulevat myös iskemään meihin.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!