F1-talli Manor ei aio esitellä enää tällä kaudella uutta autoaan, vaan se päättää sijoittaa kaikki voimavaransa ensi kauteen.

Marussian raunioille perustettu talli sai omistajuussolmunsa selvitettyä vain hieman ennen kauden alkua. Tästä syystä talli on ajanut tällä kaudella viimevuotsisilla autoilla, joihin on tehty vain turvallisuuteen vaikuttavat pakolliset sääntömuutokset.

Alun perin suunnitelmissa oli esitellä tälle kaudelle kokonaan uusi auto jossain vaiheessa kautta, mutta lukuisten myöhästymisten jälkeen talli on nyt myöntänyt hylkäävänsä tuon idean.

– Kaavailimme tälle kaudelle isoja edistysaskeleita, mutta samalla kun olemme kehittäneet fasiliteettejamme ja palkanneet lisää henkilökuntaa tiimiimme, on tuo alkuperäissuunnitelma muodostunut hetki hetkeltä vaikeammaksi. Haluammekin kehittyä ensi kautta silmällä pitäen, tallin urheilutoimenjohtaja Graeme Lowdon toteaa Autosportille.

Lowdon uskoo vakaasti kehitystä tapahtuvan.

– Uusi auto on iso askel eteenpäin.

Manor on vahvistanut rivejään muutamalla huippuluokan värväyksellä. Esimerkiksi entinen Mercedeksen nykyisen huippukunnon takuumies Bob Bell on liitetty tiimin palvelukseen. Brittitalli havittelee myös Mercedeksen voimanlähteitä itselleen.