Selkeästi Mercedeksen ja Ferrarin kyydistä tipahtanut Renault aikoo panostaa selvitystyöhön, jonka avulla se pyrkii saamaan voimanlähteestään huomattavasti nykyistä tehokkaamman.

Red Bullin ja Toro Rosson voimanlähdetoimittaja oli alkukaudesta sekä epäluotettava että tehoton kilpailijoihinsa nähden, ja mestaruuksiin tottunut merkki onkin jäänyt vaille menestystä ensimmäisissä kilpailuissa. Motorsport.comin mukaan ranskalaisvalmistaja uskoo nyt kuitenkin löytäneensä ja korjanneensa teknisiä ongelmia aiheuttaneen vikansa, ja se aikookin nyt tutkia erilaisia konseptiratkaisuja löytää lisää tehoja koneestaan.

Merkillä on edelleen peräti 12 kehityspelimerkkiä eli polettia käyttämättä nykyiseen voimanlähteeseensä. Se on selkeästi enemmän kuin vastustajilla. Renault haluaakin tutkia lukuisten vaihtoehtojen kautta, mihin sen kannattaa päivitysosat sijoittaa.

Renault’n uskotaan tuovan päivitetyn voimanlähteensä kilparadoille Belgian GP:ssä elokuussa.