Kevät on tunnetusti huhujentäyteistä aikaa F1-maailmassa, kun eri mediat revittelevät huhuilla koskien kuljettajien ensi kauden tallipaikkoja.

Viime päivinä meteliä on riittänyt Red Bullin ympärillä. Villeimmissä huhuissa talli on pistämässä koko kuljettajapalettiaan uusiksi, ja sillä olisi vaikutusta jopa sarjan suomalaiskuskeihin Kimi Räikköseen ja Valtteri Bottakseen.

Hollantilainen De Telegraaf –lehti on heittänyt ilmoille huhun, jossa Red Bull olisi nostamassa ensi kauden kisakuljettajikseen tällä kaudella junioritalli Toro Rossolla säväyttäneet Max Verstappenin ja Carlos Sainz jr:n.

Tämä tarkoittaisi luonnollisesti lähtöpassien antamissta tallin nykyisille kuljettajille Daniel Ricciardolle ja Daniil Kvjatille. Ricciardon sopimus umpeutuu tämän kauden jälkeen, eikä Kvjatin tämä kausi ole sujunut ruusuisasti. Monacon GP:n jälkimainingeissa Red Bull -konserni käytti PR-tempauksessaan kaikkia muita kuljettajiaan paitsi Kvjatia, jonka uumoillaan viestittävän selkeästi kuljettajan asemasta organisaatiossa.

Jos Red Bull vaihtaisi kuljettajansa, täytyisi kolminkertaisen GP-voittajan Ricciardon etsiä itselleen uusi työnantaja. Ottajia taitavalla australialaiselle varmasti riittäisi. Yhtenä vaihtoehtona on väläytetty Ferraria, joka ei ole vieläkään vahvistanut jatkosopimustaan Räikkösen kanssa.

Ferrari kartoittaa kuljettajamarkkinoita, jossa sitä kiinnostaa myös Williamsin Valtteri Bottas. Räikkösen, Bottaksen ja Ricciardon osalta asiat ovat solmussa niin kauan, kunnes joku talli tekee jonkun kuljettajan osalta peliliikkeen. Ennen sitä huhuja tullaan kuitenkin kuulemaan vielä paljon.