Sisäpiiriläinen pelkää: Toivottavasti Fernando Alonson ura ei ole ohi

© Kuva: Getty Images

Entinen F1-kuski Martin Brundle pitää Barcelonassa kolaroineen Fernando Alonson poisjääntiä F1-kauden avauksesta hyvin huolestuttavana uutisena.

Mies sanoo, että Alonson jätettyä kolarinsa jälkeen loput testit ajamatta, kisan väliin jättäminen ei ollut enää suuri yllätys.

– Hän vietti kolme päivää sairaalassa ja missasi sitten seuraavat testit, joten me tiedämme, että jotain outoa on meneillään. En usko, että olemme kuulleet koko tarinaa vielä – se on outo juttu, Brundle sanoi Sky Sportsille.

– Miksi hän kolaroi? Oliko hänellä jo valmiiksi päässään ongelma, joka aiheutti kolarin? Vai kolaroiko hän ensin ja sai sitten jonkinlaisen aivotärähdyksen tai puhkesiko hänen päässään suoni tai jokin muu? Selvästikin kyseessä on jotain merkittävää, jos hän missaa testin ja nyt kisan.

Brundle ei ole täysin vakuuttunut, että espanjalaista tullaan näkemään radalla vielä kauden toisessakaan kisassa.

– Hän sanoo valmistautuvansa Malesian GP:hen eikä voi riskeerata toista tärähdystä 21 päivän sisällä. Mutta se jää nähtäväksi. Minä vain toivon, että kyseessä ei ole uran päättävä ongelma Fernando Alonsolle, Brundle sanoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.