Hornerin moottorikitinä jatkuu: ”Red Bull kärsii Toro Rossoa enemmän”

© Kuva: Getty Images

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner antaa jälleen sanansäilän heilua tallinsa moottoritoimittajaa Renault’a vastaan.

Horner on kertonut julkisesti mielipiteensä ranskalaismerkin nykyisen voimanlähteen kilpailukyvyttömyydestä useaan kertaan. Nyt tallipomo on nostanut esille uuden valituksenaiheen moottorisaagassa.

Hornerin mielestä hänen Red Bull -tallinsa kärsii huonosta moottorista enemmän, kuin mitä energiajuomayhtiön toinen talli Toro Rosso

– Hekin kärsivät samoista ongelmista yhtä lailla. Mutta meidän talliimme ne vaikuttavat paljon dramaattisemmin, Horner toteaa Autosportille.

Hornerin mielestä moottorissa on niin suuria heikkouksia, että ne synnyttävät jo ajamisen kannalta mahdottoman noidankehän.

– Ongelmia ilmenee niin mutkaan ajettaessa kuin sieltä poistuttaessakin, renkaankulumisessa ja -luisumisessa. Kuljettaja ei pysty ajamaan täydellä luotolla, vaan pelaamaan koko ajan jarrubalanssin kanssa, ja se on kaukana optimaalisesta tilanteesta.

– Pian temppuilu vaikuttaa jarrujen lämpötiloihin ja sen jälkeen renkaatkaan eivät toimi kuten niiden pitäisi, Horner avaa vaikeaa yhtälöä.

 


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.