Muun muassa Red Bullilla ajanut David Coulthard arvioi, että energiajuomatallin tämän vuoden sisäisistä kilpailuasetelmista ei kannata tehdä etukäteisarvioita.

Tallissa aloittaa uutena kuljettajana nyt viime kauden tulokas, vasta 20-vuotias Daniil Kvjat. Vastassaan hänellä tallin sisällä on viime vuoden ainoa Mercedeksen ulkopuolinen kisavoittaja Daniel Ricciardo.

– On mielenkiintoista nähdä, kuinka Daniel ottaa paineen olemisesta johtajana tallissa, Coulthard sanoi australialaiselle uutistoimisto AAP:lle.

– Hänen odotetaan lyövän Daniil Kvjatin, mutta jos hän itse tulee lyödyksi, kuinka hän käsittelee sen? GP-kauden aikana hän tulee jossain vaiheessa tallikaverinsa lyömäksi.

Coulthard kuitenkin totesi, että Ricciardo osoitti viime vuonna taitoja, joita vahva johtaja tarvitsee.

– Asia, mikä nousi minusta esiin, oli hänen taitonsa kisata, vaistomainen tunne kilpailtaessa rengas rengasta vastaan. Se oli jotain, mitä en ollut ymmärtänyt, skotti sanoi.

– Tiesin, että hän on nopea Toro Rossolla ja että hän on oikea mies nousemaan isoon talliin Red Bullille. Mutta se tapa, jolla hän käsitteli sääntömuutosten aiheuttamia vastoinkäymisiä, talvikauden testien olemattomien kierrosmäärien vaikeudet ja hänen Melbournen podiuminsa menettämisen [teki vaikutuksen].

– Hän oli viime vuonna tallin johtaja eikä nelinkertaisella mestarilla Sebastian Vettelillä ollut oikeastaan vastausta siihen.