Uusi Ferrari-kuski Sebastian Vettel sanoo kaiken Ferrari-rumban olevan uusi kokemus hänelle.

– Luonnollisesti kaikki tämä on uutta. Aina uuteen tiimiin liityttäessä täytyy opetella uusia tapoja ja toimintamalleja. Ajan myötä niihin pääsee kyllä tutuiksi.

Vettelistä on ollut jännittävä seurata kuinka uusi Ferrarin auto valmistui pala palalta. Hän kehuu uutta SF15-T-autoa kauniiksi.

– Päästessäni testaamaan viime syksynä ensimmäisen kerran Ferraria oli tunne maaginen. Nyt on vielä mahtavampi tunne kun pääsen ajamaan Ferraria myös tositoimissa.

Vettel asettaa kaudelle realistiset tavoitteet.

– Paljon on muuttunut. Tallissa on paljon uusia ihmisiä uusissa asemissa, kuten esimerkiksi minä. Tallille menee hetki aikaa tottua kaikkiin muutoksiin. Olen kuitenkin luottavainen että menemme oikeaan suuntaan. Olisi kuitenkin epärealistista odottaa meiltä heti paljon.

Yhteistyötä tallikaveri Kimi Räikkösen kanssa Vettel odottaa innolla.

– En oleta meillä olevan mitään ongelmia. Radalla meillä tulee olemaan tiukkaa, koska Kimi on nopea ja lahjakas kuljettaja. Radan ulkopuolella pärjäämme kuitenkin hyvin. Hän ei turhia jaarittele. Hän on hyvin suorasanainen, ja sellaisia henkilöitä ei formulamaailmassa juurikaan ole.