Aiemmin tänä vuonna kahteen perjantaisessioon formula ykkösissä osallistunut Susie Wolff ei saisi Williams-autoa käyttöönsä edes GP-harjoituksiin, ellei hänellä olisi siihen riittävät kyvyt, hän sanoo.

31-vuotias nainen on ollut tallissa kehityskuljettajana jo pidemmän aikaa, minkä jotkut ovat nähneet lähinnä PR-kikkana.

Iso-Britannian GP:n harjoituksissa tekninen vika päätti hänen ajonsa alkuunsa, mutta Saksassa hän sai lopulta kilometrejä alleen – eikä jäänyt kuin reilut kaksi kymmenystä tallikaverinsa Felipe Massan vauhdista.

– Monet ihmiset ovat sanoneet, että tämä on vain markkinointitemppu. Mutta Sir Frank Williams ei ikimaailmassa laittaisi autoonsa jotakuta sellaista, jota hän ei pidä tarpeeksi hyvänä, skotti sanoi sarjan kotisivulla.

– Frank tuli juttelemaan kanssani sessioiden jälkeen ja sanoi olevansa hyvin tyytyväinen suorituksiini. Tämä on kilpatalli, joten tiedän, milloin en ole riittävän hyvä, jolloin tipun pois, koska suoritukseni merkitsee sukupuoltani enemmän.

Wolff myöntää kuitenkin, että hän ei odotanyt nousua kilpakuljettajaksi formula ykkösiin. Hän vihjaa Valtteri Bottaksen ja Massan olevan ensi kaudellakin tallin kokoonpano.

– Williamsilla meillä on kaksi hyvää kuljettajaa, joten se [nousu kisakuskiksi] olisi vaikeaa, hän sanoi.