Mercedeksen Lewis Hamilton toivoo Unkarin GP:n olleen merkki tulevasta hänelle. Sarjakakkonen kärsi ensin teknistä epäonnea aika-ajoissa ja oli lähellä rikkoa autonsa kisan alussa, mutta nousi lopulta palkinnoille sarjaa johtavan Nico Rosbergin eteen.

– En malta odottaa pääsyä takaisin autoon. Minulla oli joitain vaikeita viikonloppuja kauden ensimmäisellä puoliskolla, mutta sitten viimeisessä kisassa pieni onnenpotku auttoi minua välttämään auton vaurioitumisen ratavalliin ensimmäisellä kierroksella, Hamilton sanoi Belgian GP:n alla.

– Se on toivottavasti merkki onnen kääntymisestä juuri oikeaan aikaan, hän lisäsi.

Loppukaudella britti tähtää jälleen siihen ylivoimaan, joka toi hänelle neljä peräkkäistä voittoa alkaen Malesian GP:stä.

– Positiivisia asioita oli paljon ensimmäisistä yhdestätoista kisasta, mutta sekä minä että talli haluamme aina enemmän ja tiedämme pystyvämme parempaan. Tavoite on jättää aiempien kisojen vaikeat hetket taakse ja toistaa parhaat hetket tulevissa kisoissa.