Vuonna 1997 syntynyt Max Verstappen debytoi ensi kaudella F1:sissä kaikkien aikojen nuorimpana kuljettajana.

Yksi harvinaislaatuinen yksityiskohta on se, että nykyisessä lähtöruudukossa on peräti kolme kuljettajaa, jotka ovat ajaneet jo Verstappenin Jos-isää vastaan kilpaa. Jenson Button debytoi kaudella 2000, Kimi Räikkönen ja Fernando Alonso vuonna 2001. Jos Verstappen ajoi 2000-2001 Arrowsilla ja 2003 Minardilla.

Felipe Massan F1-ura alkoi 2002, mutta Verstappen ei silloin ajanut F1:sissä. Kaudella 2003 Massa oli Ferrarin testikuljettaja eikä ajanut kisoja ollenkaan.

Alonsolla ja Räikkösellä on ensi kaudesta voimassaolevat sopimukset Scuderia Ferrarin kanssa, joten he kohtaavat jo toisen Verstappenin urallaan. Buttonin tulevaisuus on vielä auki. Englantilainen haluaa jatkaa F1-sarjassa, mutta hänellä ei ole sopimusta.