Ranskalainen Alexandre Molina on mies, jonka formula ykkösiä seuraava kansa näkee joka kisaviikonloppu televisioissaan. Seremoniamestarin tittelillä töitä F1:ssä tekevä Molina jakaa F1-kuskeille sponsorikellot ja -lippikset ennen palkintopalliseremonioita.

Muuta hänestä ei ole juuri tiedetty ennen Henry The Podiumistin viime viikolla toimittamaa haastattelua, jossa hän kertoo työnsä käsittävän paljon muutakin toimintaa kisaviikonlopun aikana. Podium-seremonioista hän vastaa esimerkiksi samppanjapullojen toimittamisen, kansallislaulujen soittamisen ja palkintojen jakajien briiffauksen osalta.

Molina kertoi haastattelussaan suhteestaan F1-kuljettajiin. Fernando Alonsoa vaativimpana kuskina pitävä Molina kertoi myös hauskan tarinan suomalaisässä Kimi Räikkösestä.

– Kerran pelasin tennistä ennen GP:tä. Seuraavalla kentällä oli Räikkönen kaverinsa kanssa ja he ehdottivat meille nelinpeliä. Samana päivänä hän voitti kisan. Heti kun näin hänet, ennen kuin ehdin sanoa sanaakaan, hän sanoi: ”Tennis?” ja nauroi. Kukaan [muu] ei tajunnut mitä on meneillään, Molina muistelee.