Lotuksen ratatoimenjohtaja Alan Permane kehui vuolaasti Romain Grosjeanin aika-ajosuoritusta, joka toi hänelle neljännen sijan Korean Yeongamissa lauantaina. Red Bullin Mark Webberin kymmenen ruudun rangaistuksen vuoksi Lotus-kuljettaja aloittaa peräti ruudusta kolme sunnuntain kisan.

– Me olemme erittäin tyytyväisiä Romainin aika-ajosijoitukseen, jonka hän ansaitsi esimerkillisten suoritusten jälkeen kaikissa jaksoissa kaiken sujuttua tarkalleen suunnitelmien mukaan, insinööri kiitteli.

– Hän kesti ylimääräisen paineen ensimmäisessä sessiossa käyttäen vain keskikovaa rengasseosta, minkä ansiosta hänellä oli käytössään kaksi satsia superpehmeitä viimeisessä osiossa, Permane jatkoi.

Kimi Räikkönen, joka kertoi kärsineensä autossaan aliohjautumisesta läpi viikonlopun, ei onnistunut Q3:ssa ajettuaan mutkia leveäksi. Hän oli kymmenes ja aloittaa Webberin rangaistuksen vuoksi sijaa ylempää.

– Kimillä ei ollut tilaisuutta kahteen vetoon viimeisessä sessiossa, ja valitettavasti hänen ratkaiseva kierroksensa ei onnistunut aivan suunnitellusti, Permane myönsi lisäten:

– Kuten aina, hän tulee olemaan kuitenkin suuri uhka kisassa, joten meillä on hyvät odotukset huomisesta.