Perjantain ensimmäisessä aamuharjoituksessa autoaan spinnillä hajottanut Kimi Räikkönen oli Lotuksen lehdistötiedotteessa totutun suorapuheinen – ja hieman vitsaileva.

– Luonnollisestikaan se ei auttanut, että tuhosin osan autosta aamulla: ehkä lahjani loppuivat kesken! Se ei aiheuttanut liian paljoa vahinkoa ja auto oli kunnossa toiseen harjoitukseen, vaikkakin jätkillä oli aika kiire korjata se. He tekivät hyvää työtä ja onnistuimme tekemään tänään kaiken minkä halusimmekin, Räikkönen sanaili.

Suomalaisen vauhti varsinkin pitkillä vedoilla oli hyvää. Odotettavissa lieneekin tyypillinen Lotus-kisaviikonloppu, sillä mustakultaisten aika-ajovauhti ei ole kisavauhdin veroista.

– Auto tuntuu aika vahvalta varsinkin pitkillä vedoilla. Se on hyvä uutinen kisan kannalta. Lyhyemmillä stinteillä se ei ollut ihan mitä olisin halunnut, mutta meillä on yhä hieman aikaa tehdä parannuksia.