Lotuksen ratatoimenjohtaja Alan Permane vakuuttaa, että Korean GP:n lopussa nähty kamppailu Kimi Räikkösen ja Romain Grosjeanin välillä on jo pois päiväjärjestyksestä.

Kisassa pitkään toisena ollut Grosjean tuli Räikkösen ohittamaksi tehtyään pienen ajovirheen turva-auton lähdettyä radalta. Ranskalainen ei kyennyt enää ottamaan sijoitustaan takaisin ajamalla, sillä edessä oli keltaisten lippujen alue ja myöhemmin uusi turva-auto.

Menetettyään sijoituksensa Grosjean, jolla oli allaan tuoreemmat renkaat, pyysi tallimääräystä saadakseen sijoituksensa takaisin, mutta tähän ei suostuttu.

– Hän oli ärsyyntynyt ja oikeutetusti. Me olemme päästäneet Kimin ohi hänestä pari kertaa tänä vuonna, ja niille on ollut hyvä syy kun meillä on ollut mahdollisuuksia ohituksiin, Permane sanoi Autosportille.

– Me teimme niin Nürburgringillä, jossa uskoimme, että Kimillä oli mahdollisuus lyödä [Sebastian] Vettel. Toimimme niin myös Silverstonessa puolivälissä kisaa, kun Kimi oli paljon nopeampi.

– Tällä kertaa realistista mahdollisuutta Vettelin lyömiseen ei ollut, ja siksi annoimme heidän kilpailla loppuun asti. Romain oli varmaan hiukan turhautunut itseensä, mistä syystä lähetimme sen radioviestin lopussa hänen rauhoittamisekseen.

Pettymyksestään huolimatta ranskalainen ei jää vaivamaan itseään asialla sunnuntaita pidempään, Permane lisäsi.

– Hän on ihan täysin kunnossa. Meillä olisi voinut olla hysteriaa [varikolla], mutta mitään sellaista ei ollut. Hän sanoi: ”tiedän tehneeni virheen ja tulen oppimaan siitä”.