Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier korostaa tallinsa olevan hyvässä asemassa siirtomarkkinoilla. Kimi Räikkösen lähtöä hän ei tunnusta, mutta muistuttaa Enstonen tiimin suosiota kuskien keskuudessa – heti Ferrarin jälkeen.

– Toisen Ferrarin kuskipaikan jälkeen olemme tarpeeksi onnekkaita ollaksemme seuraava talli listalla, Boullier sanoo Autosportissa.

Uudeksi Lotus-kuskiksi on huhuttu niin Nico Hülkenbergiä, Pastor Maldonadoa kuin Fernando Alonsoakin. Hülkenberg on osoittanut heikolla Sauber-autolla nopeutensa ja Maldonado toisi Lotukselle sen kipeästi tarvitsemaa sponsorirahoitusta Venezuelasta.

Eri lähteet ovat uutisoineet Alonson kärkkyvän Lotus-paikkaa ja Renault’n haluavan Alonson Lotukselle, mutta Alonson kova Ferrari-hengen nostatus julkisuudessa viime aikoina vihjaa siihen suuntaan, että Alonso olisi jäämässä Räikkösen tallikaveriksi Ferrarille.