Kimi Räikkösen siirtyminen ensi kaudeksi Ferrarille julkaistaan eri lähteiden mukaan jo tällä viikolla. Kulissien takana puhutaan suomalaiskuskin siirron saavan aikaan dominoefektin kuljettajakentässä.

Jo pidemmän aikaa nykyisen Ferrari-kuski Fernando Alonson on huhuttu haluavan pois Räikkösen tieltä. MTV3 raportoi aiemmin suunnitelmasta, jonka mukaan espanjalainen nappaisi Kimin paikan Lotuksella. Alonsoa tukeva espanjalaispankki Santander laittoi MTV3:n tietojen mukaan kuitenkin hanttiin.

Nyt saksalaisen Bild-lehden lähteet kertovat Renault-pomo Carlos Ghosnin haikailevan Alonsoa yhä Lotukselle, joka ajaa Renault’n moottoreilla.

Myöskään Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier ei kieltäytyisi espanjalaiskuskin palveluksista, mikäli tämä olisi halukas täyttämään Räikkösen lähdön jättämän aukon.

– Mielenkiintoinen vaihtoehto. Mikäli Fernando kolkuttaisi ovelleni, ottaisin hänet avosylin vastaan, Boullier lausui Bildille.