© Kuva: Getty Images

Yllätysehdokas Kimi Räikkösen tallikaveriksi Ferrarille!

SuomiF1-sivusto julkisti tiistai-iltana lisätietoja Kimi Räikkösen jo valmiista Ferrari-sopimuksesta. Lähteemme mukaan allekirjoitettu paperi on pituudeltaan 2+1 vuotta.

Jo pidempään on ounasteltu, että Felipe Massa saa lähteä italialaistallista kuluvan kauden jälkeen. Olisiko Räikkösestä siis tulossa Fernando Alonson tallikaveri?

Ei välttämättä, sillä Alonso on huhuissa liitetty Red Bulliin. Ja samaan aikaan saksalainen Die Welt -lehti tietää kertoa, että germaanikuski Nico Hülkenberg on vastikään käynyt neuvotteluja Ferrarin kanssa.

Hülkenberg on tänä vuonna kerännyt Sauberille 7 MM-pistettä. Sauberilla on kuitenkin tunnetusti palkat myöhässä, joten saksalainen on jo irtisanonut sopimuksensa päättymään meneillä olevaan kauteen.

– Tulevaisuuteni suhteen kaikki on vielä auki. Ferrari on joka tapauksessa talli, jolla on mahtava historia. Se on ehdottomasti yksi kärkitalleista, Hülkenberg hehkuttaa Die Welt -lehdelle.

Muistetaan sekin, että saksalaiskuljettaja on jo tottunut Ferrarin moottoreihin, sillä Sauber käyttää niitä. Ehkäpä Italiassa 26-vuotias Hülkenberg nähdään hyvänä vaihtoehtona Räikkösen rinnalle, mikäli Alonso päättää haluta pois suomalaiskuljettajan tieltä.

Pekka Franck (Twitter @PekkaFranck)

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!