Entinen F1-kuski Martin Brundle uskoo vahvasti, että Kimi Räikkönen tulee jättämään Lotus-tallin.

Räikköstä on viety huhuissa Red Bullille ja Ferrarille. Räikkösen manageri Steve Robertson kertoi kuitenkin viime viikolla Red Bull -neuvottelujen kariutuneen. Alkuviikosta eri mediat puolestaan ehtivät jo kirjoittaa, että Räikkönen haluaa sittenkin jäädä ajamaan Lotuksella. SuomiF1-sivusto kuitenkin julkisti Räikkösen tulevan Ferrari-sopimuksen tiistaina.

– Uskoisin niin, että tässä on paljon bluffia meneillään. Nyt pitää vaan odottaa ja katsoa, mitä tallit tekevät, Brundle sanoo tästä huolimatta Skysportsin verkkosivuilla.

Brundlen mukaan tallipaikoista käydään kovaa kuhinaa kulisseissa.

– Neuvotteluja on varmasti käynnissä ja Kimi saattaa edelleen ponnahtaa pois Lotukselta. Minun papereissani on tällä hetkellä neljä kuskia, jotka halutaan ehdottomasti. Räikkönen on noussut tähän mukaan yhdessä Lewis Hamiltonin, Fernando Alonson ja Sebastian Vettelin kanssa, Brundle sanoo.