Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier valoi uskoa tallinsa tulevaisuuteen ollessaan F1-toimittaja James Allenin JA on F1 -podcastin vieraana.

Ferrarilla ensi kuussa työt aloittavan James Allisonin lähtö Lotukselta on Boullierin mielestä saatu paikattua.

Se oli iso shokki – varsinkin medialle, mutta myös ihmisille täällä [Enstonessa], koska hän oli hyvin arvostettu mies niin teknisesti kuin ihmisenäkin. Hänen menetyksensä oli iso, mutta pystyimme paikkaamaan sen heti, Boullier sanoi.

Lotuksen tulevaisuus on mediassa liikkuneiden tietojen perusteella vaikuttanut kaikkea muuta kuin vakaalta, mutta Boullier sanoo olevansa luottavainen kauden 2014 suhteen.

Olen erittäin optimistinen. Olemme aloittaneet riittävän ajoissa ensi kauteen valmistautumisen. Meillä on todella vahva suhde Renault’n kanssa, ja moottorinvalmistajan kanssa tiiviisti työskenteleminen on varmasti yksi avain menestykseen ensi kaudella.