Suomalaiskuljettaja Kimi Räikkösen siirtyminen Lotukselta Ferrarille (uutinen) on käynnistänyt arvailut espoolaisen tulevan kauden tallikaverista.

Felipe Massaa pidetään varmana lähtijänä, mutta on myös mahdollista, että Fernando Alonso ottaa hatkat. Espanjalainen vakuutteli kuitenkin kysyttäessä torstaina lehdistötilaisuudessa hyväksyvänsä Räikkösen tallikaveriksi.

– Tulen toimeen tallikaverieni kanssa. Vuosina 2008 ja 2009 Massa oli Räikköstä parempi, joten siinä mielessä en ole huolissani.

Alonso ei ryhtynyt kiistämään Räikkösen tuloa Ferrarille, vaan tyytyi toteamaan:

– Puhuminen tallikavereista tällä hetkellä on väärin Massaa kohtaan. Olen työskennellyt hänen kanssaan erinomaisesti neljän vuoden ajan. Minulla ei ole koskaan ollut ongelmia partnereitteni kanssa, pois lukien (Lewis) Hamilton vuonna 2007. Ja tämäkin johtui ainoastaan McLaren-johdosta.

Pekka Franck (Twitter @PekkaFranck)