Skotlantilainen Susie Wolff ajoi viikonloppuna Williamsin ratissa testejä Silverstonen radalla. 30-vuotias kuski haaveileekin pääsystä kisakuljettajaksi.

Wolff vakuutti vauhdillaan, kun hän kiersi parhaimmillaan Silverstonen radan kaksi sekuntia hitaammin kuin MM-sarjaa johtava Sebastian Vettel ja vain yhdeksän kymmenystä hitaammin kuin Williamsin kisakuski Pastor Maldonado. Hän jäi ainoastaan neljä kymmenystä F3-luokan Euroopan mestari Daniel Juncadellan ajasta osoittaen vauhtinsa olevan huippuluokkaa.

– Oli tärkeä näyttää niiden kierrosten aikana jotka minulla oli, että pysyn vauhdissa mukana ja olin vain neljä kymmenystä hitaampi kuin F3:n Euroopan mestari jota on ennustettu tulevaisuuden tähdeksi, Wolff kertoi SkySportsin mukaan.

– Jos sillä on enemmän merkitystä joillekin, että olen nainen, niin totta kai käytän sen hyödykseni. En aio kuitenkaan pelata sitä korttia sillä tavalla, että ”antakaa minulle oikeus nyt, koska olen nainen ja riittävän nopea”. Päivän päätteeksi siellä oli monta hyvää suoritusta kolmen päivän aikana ja me kaikki taistelemme kovasti päästäksemme Formula Ykkösiin ja minunkin on taisteleva kovaa, aiemmin DTM-sarjassa ajanut Wolff jatkaa.

Wolff kiittää Williamsia mahdollisuudesta näyttää kyntensä.

– He ottivat riskin laittaessaan minut autoon. Monet sanoivat heidän olevan hulluja, mutta he ottivat sen riskin ja olen iloinen, että pystyin tekemään hyvän työn ja maksamaan heille takaisin, Wolff hehkuttaa.