Mercedes-tallin hallituksen jäsen ja Mercedes-Benzin urheilujohtaja Toto Wolff kiistää, että Lewis Hamiltonin esitykset uudessa tallissaan eivät olisi täyttäneet korkeita odotuksia.

Ex-mestari johtaa tallikaveriaan Nico Rosbergia sarjataulukossa selvällä 20 pisteen erolla ja on voittanut neljä seitsemästä aika-ajotaistelusta. Saksalaisella on kuitenkin kolme paalua sekä tallin kauden ainoa voitto nimissään.

Hamilton on ollut aika-ajojen nopein kerran ja kisassa hänen paras sijoituksensa on kolmas, jonka hän tosin on saavuttanut jo kolmasti. Tuoreimman Kanadan GP:n alla britti vihjasi, että hänen olisi työskenneltävä tiimin luottamuksen voittamiseksi.

– Minulla ei ole sellaista tunnetta, että meiltä puuttuu luottamusta häneen. Me tulemme varmastikin näkemään hienoja kisoja Lewisilta. Minulla ei ole epäilystä siitä, Wolff sanoi BBC:lle keskiviikkona.

Itävaltalainen kuitenkin jatkoi sanomalla, että Hamilton on saattanut aliarvioida uuden tallikaverin kyvyt.

– Kenties Nicon vauhti on yllättänyt hänet. Hän on nyt osoittanut olevansa todella nopea, mikä tuli yllätyksenä Lewisille, mutta en usko sen olevan ongelma.

– Me näimme, että hän oli erittäin vahva Kanadassa, jossa hän oli matkalla paalulle ennen kuin hän missasi jarrutuspisteen viimeisellä sektorilla, joka oli todella märkä.