Mark Webberin ilmoitus jättää formula ykköset kuluvan kauden päätteeksi kiihdytti huhuja, joiden mukaan Kimi Räikkönen ottaisi vuodesta 2014 alkaen hänen paikkansa Red Bullilla.

Lontoossa majaansa pitävä peliyhtiö ComeOn! on niin varma suomalaisen siirtymisestä maailmanmestari Sebastian Vettelin tallikaveriksi, että tarjoaa Räikköselle liki olematonta kerrointa 1,18 kohteessa, jossa haetaan Webberin seuraajaa. Siis 10€ Kimiin satsaava nettoaa vain 11,80€ takaisin.

Toiseksi pienen kerroin löytyy Jean Eric Vergneltä, jonka Red Bull -kuljettajapesti ensi kaudella toisi rahat takaisin 6-kertaisena. Suomalaiskuski Valtteri Bottaksen kerroin on 66.

– Meillä on omat tietolähteemme formula ykkösten ytimessä ja seuraamme tilannetta jatkuvasti. Näiden lähteiden mukaan Kimi Räikkösen siirtyminen ensi kaudeksi Red Bullille on lähes varmaa, ComeOn!-peliyhtiön edustaja Miko Salo kommentoi Lontoosta käsin SuomiF1-sivustolle.

Räikkösen MM-titteliin löytyy uskoa

– Kertoimienlaskijamme pitävät siirtoa erittäin todennäköisenä. Räikkösen suoritukset Lotuksella ovat olleet lähes moitteettomia, hän nauttii edelleen ajamisesta ja olosuhteet Red Bullilla sopivat Räikkösen ”No Bullshit” tyyliin.

Miko Salo menee jopa askeleen pidemmälle ja povaa suomalaiselle ensi kaudeksi titteliä.

– Red Bullilla hän saa ajaa parasta mahdollista autoa ja olla oma itsensä. Maailmanmestaruus ensi kaudella olisi hyvin todennäköinen, mikäli siirto tapahtuu.

******

Nyt voit lyödä ilmaiseksi ilman omaa talletusta tai muita velvoitteita 5€ vedon uutisessa mainittuun pelikohteeseen, johonkin muuhun lajiin tai käyttää kasinopeleihin! Avaa ComeOn!-pelitili tästä ja saat ilmaisrahan heti käyttöösi.