Lotus-talli koki vaikean viikonlopun Malesiassa vain viikon Kimi Räikkösen Australian voiton jälkeen. Sepangissa Romain Grosjean ja Räikkönen ajoivat sijoille kuusi ja seitsemän.

Tallipäällikkö Eric Boullier vakuuttaa, että kyseessä ei ole alku trendille, vaan voittoja voi odottaa jatkossakin normaaleissa olosuhteissa.

– Meidän luottavaisuutemme seuraavien kahden kisan osalta on paljon, paljon korkeampi, Boullier sanoi The Sun -lehdelle.

– Tietenkin jos on epätavalliset olosuhteet, on vaikeampaa. Mutta jos kisaolot ovat normaalit, me tulemme olemaan jälleen mukana taistossa podiumista ja ehkä voitosta.

– Me ennakoimme talvitestien jälkeen, että tulisi olemaan todella tiukkaa. Pääosin renkaiden hallinnan vuoksi voi odottaa uutta voittajaa joka viikonloppu. Mutta me olemme ehdottomasti kärkinelikossa – Red Bull, Ferrari, Mercedes ja me olemme todella lähekkäin.

Renkaisiin ei muutoksia tiedossa

Lotus-pomo ennakoi myös, että Red Bullin kaksoisvoitto Malesiassa tulee pistämään lopun tallin vaatimuksille Pirellin renkaiden muuttamisesta kestävämmiksi.

– Pirellillä ei ole syytä muuttaa seoksiaan. Käytössä ovat 2013 kauden speksien renkaat ja se siitä. En usko, että on olemassa mitään mielenkiintoa tai halua Pirelliltä muuttaa mitään.

– Red Bull voitti ja he tulevat voittamaan uudestaankin. Kärkipaikoilla on näiden renkaiden osalta huonompiakin autoja, joten mitään syytä muutoksille ei ole.