Vuodentakaisen kisan voittanut Ferrarin Fernando Alonso kertoo odotustensa olevan korkealla tänä viikonloppuna kun kauden toinen GP ajetaan Malesian Sepangilla. Espanjalainen sanoo viime viikon koitoksen Melbournessa osoittaneen auton olevan kilpailukykyinen kauden alusta alkaen.

– Meillä oli enemmän tai vähemmän kilpailukykyinen auto Australiassa. Kaikki sujui varsin hyvin meille, Alonso kertasi uutistoimisto AP:n mukaan.

– Me osoitimme hyvää potentiaalia, mutta Australian rata on erittäin epätavallinen. Tämä viikonloppu antaa meille pienen vahvistuksen [kilpailukyvystämme]. Meidän täytyy saada vahvistus sille, että auto toimii hyvin talvikauden ja Australian myönteisten tuntemusten jälkeen.

Kimi Räikkösen voitto kauden avauksessa tuli yli 12 sekunnin erolla Ferrari-kuskiin ja suomalaisella riitti renkaissa suorituskykyä vielä kisan nopeimpaan kierrokseenkin lopussa. Alonso ei pidä tilannetta huolestuttavana.

– Minusta Lotuksen vauhti oli erittäin hyvää, mutta ei mitään sellaista, mihin me emme pystyisi, hän sanoi.

– Heillä oli erittäin puhdas kisa ilman ruuhkaa ja erittäin hyvä strategia. Mutta vauhti ei ollut meidän ulottumattomissamme, joten täällä voimme taistella hieman lähempänä.