Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner myöntää, että kisakuski Mark Webberin ja Red Bull -konsernin urheilupomo Helmut Markon välit eivät ole kovin lämpimät. Aiemmin tänä vuonna uutisoitiin laajasti Markon osoittamasta kritiikistä Webberiä kohtaan F1-tallin itse julkaisemassa Red Bulletin -lehdessä.

– Hah, he tuskin tulevat viettämään joulua yhdessä. Mutta on yksi asia, jonka he jakavat: he molemmat ovat kilpa-ajajia. Ja sillä tavalla he ajoittain ehkä toimivat, Horner sanoi sarjan kotisivulla.

– Mark on tallissa siksi, että me luotamme häneen – ja jos hän ei luottaisi talliin, hän ei olisi allekirjoittanut sopimusta tästä kaudesta.

– Helmut on kilpa-ajaja, kuten kaikki tietävät ja joskus hän kertoo mielipiteitä kokemistaan asioista. Ja nämä mielipiteet luonnollisestikin ovat hänen omiaan.

Tallipäällikkö kiisti, että hänellä ja Markolla olisi jonkinlainen hyvä kyttä/paha kyttä -strategia kommentoitaessa aussikuskin roolia ja suorituksia tallissa. Horner myös vakuuttaa, että molemmat kuljettajat saavat tasa-arvoisen kohtelun.

– Ei. Helmutilla on erittäin vilpitön tapa katsoa asioita, eikä koskaan arastele mielipiteiden ilmaisua. Joten tämä hyvä kyttä/paha kyttä -juttu on vain ylitulkintaa hänen kommenteistaan.

– Molemmat kuljettajat saavat saman tuen ja kyse on vain siitä, mitä he tekevät radalla, kuten on ollut viime vuosina.