Force India -pilotti Paul di Resta on myöntänyt, että hän kävi neuvotteluita McLarenin kanssa kisakuljettajan paikasta kaudelle 2013. Sopimuksen sai lopulta viime kauden Sauber-kuljettaja Sergio Perez.

Skotti arvioi Daily Mail -lehdessä, että syynä meksikolaisen pestiin on ollut rahakas sponsori Telmex.

– En aio paljastaa liikaa, mutta kyllä, neuvotteluita oli, di Resta sanoi.

– Valitettavasti tässä lajissa asiaan liittyy muutakin. Kysymykseen tulee kaupallinen näkökohta ja raha on tiukassa. Perezillä on hyvät taustajoukot.

26-vuotias ei ole vielä sulkenut pois mahdollisuutta ajaa jonain päivänä Wokingin palkkalistoilla.

– Minulla on hieno suhde McLarenin kanssa. [Tallipäällikkö] Martin Whitmarsh oli itse asiassa avainasemassa nimeni suosittelemisessa Force Indialle ja olen ollut osa Mercedes-Benziä pitkän aikaa.

– Meidän polkumme voivat kohdata. Se voi olla autossa, joka lyö heidät, jolloin minä saan nauraa viimeisenä. Mutta jos minun on tehtävä työtä heidän kanssaan, he ovat ammattilaisia ja voittavat kisoja ja se on juuri sitä, mitä minä olen tässä lajissa tekemässä.